Category: Стръв за риба

Стръв за риба. Добра храна за риби – успех в риболова. Основната задача на стръвта – привличат риба.

Основи на фуражната база (торта, трици, крекери, вълнение, кръвен червей, работа, нарязани червеи, тръбна тръба); различни масла и ароматни билки.

 

Способы приготовления растительных насадок. 2

Методи за приготвяне на билкови примамки.

Методи за приготвяне на билкови примамки. Какви са видовете билкови примамки. Методи за готвене. Статията е предназначена за всички, които обичат риболова, за които риболовът е на първо място почивка. За кого е този така наречен начин на живот?. За...

Весенняя наживка для рыбалки. 1

Пролетна стръв за риболов.

Пролетна стръв за риболов. От ефективна дюза, стръв зависи от успеха на риболова във всеки отделен сезон. Пролетна стръв за риболов. Никой не спори, че риболовът не е просто хоби, това е цяла наука. пролет, най-плодородна...

Прикормка на язя 0

Стръв за риболов на язи

Прикормка для ловли язя Язь, рыба очень капризная, по этому приманку следует подбирать очень точно и со знанием дела (Стръв за риболов на язи). добре, у местных рыбаков в этом деле особо проблем не возникает,...

Лещ 2

Стръв за улов на платика

Прикормка для ловли леща Для приманивания леща необходимы такие ингредиенты как тертый горох, тертая кукуруза и пшено, можно добавлять в общий замес немного дробленки, все это парить тридцать минут. Для не сильного запаха можно...

Сладкая прикормка 2

Сладка стръв

Сладкая прикормка Как только первые солнечные лучи прогреют воду в небольших водоёмах‚ карпы начинают искать пищу на мелководье. Весной рыб привлекают‚ прежде всего‚ сладкие прикормочные смеси. Лучших результатов можно достичь‚ применяя такие добавки‚ как...

Разновидности прикормки, и их особенности 0

Сортове захранки, и техните характеристики

Разновидности ароматов, используемых для прикормки, и их особенности Разновидности прикормки и их особенности. Рыба подобно человеку тоже любит вкусную, ароматную пищу. У рыб просыпается аппетит, стоит им учуять ароматный запах наживки, именно этим и...